Tricicle i els seus convidats especials a la funció 500 de Garrick

Dimecres dia 16 de desembre es va celebrar la funció número 500 de l’obra Garrick de Tricicle, al Teatre Poliorama de Barcelona. A partir de les 10 de la nit es van veure sobre els escenari no solament els components de Tricicle, sinó els seus amics Andreu Buenafuente; Berto Romero; Josep Cuní;  Jordi Bosch; Sílvia Abril; i Carles Flavià.

Vàrem veure a Andreu Buenafuente fent de mag amb problemes; a Berto Romero intentant fer de cantautor; a Josep Cuní d’infermer de Joan Gràcia; a Jordi Bosch fent de pallasso en pràctiques;a Carles Flàvia de llançador de pes, i a Sílvia Abril, la celebrada “niña de Shrek”, d’auxiliar de vol.
El moment més emotiu i celebrat de la nit va ser quan tots els convidats van acompanyar Tricicle vestits de negre i amb una samarreta de “500 Garrick”, i amb un nas de pallasso, per representar l’esquetx de “Soy un truhán, soy un señor”. Aquesta vegada la cançó va ser interpretada excepcionalment per Berto Romero amb un estil molt particular. Després no va fa faltar el pastís de les 500 funcions.
Garrick passarà les festes a Barcelona i es representarà al Teatre Poliorama fins el 10 de gener de 2010. Garrick porta 402.000 espectadors i dos anys i mig de gira per Espanya . Després Tricicle i Garrick viatjaran a Madrid i València, i continuaran la tournée per altres ciutats.
La recaptació d’aquesta funció especial de Tricicle serà destinada a la Marató de TV3 d’aquest any 2009, dedicada a les malalties minoritàries.
Xarli Diego Comunicació és el gabinet de comunicació de Tricicle i Garrick.

www.tricicle.com

www.andreubuenafuente.com

www.berto.tv

www.tv3.cat/elsmatins/

 

 

<< tornar

La funció 500 de Garrick
La funció 500 de Garrick