El Saló de la Immersió

Fira de Cornellà ja està preparant l’onzena edició del Saló de la Immersió. Un saló que es farà els dies 12, 13 i 14 de març. És la gran cita del submarinisme de l’Estat espanyol. Cornellà ha sabut especialitzar els seus salons propis ( El Saló de la Immersió; Agrotur, de turisme rural, …) i organitzar aquest tipus de salons capaços de atraure expositors de tot Espanya i també de països estrangers i de tenir visitants fidels.

El Saló de la Immersió presenta las novetats del sector: material i complements, agències de viatges especialitzades, exposicions ... Al recinte firal de Cornellà també tindran lloc els batejos de submarinisme, en una piscina en la qual els visitants poden practicar submarinisme per primera vegada, sota la tutela d’un monitor.

Els visitants del Saló de la Immersió són un públic entusiasta. Són apassionats del submarinisme o bé gent jove que comença a agradar-li o té ganes de practicar-lo. Sigui com sigui,  milers de persones s’aproparan del 12 al 14 de març a Fira de Cornellà.
Xarli Diego Comunicació dirigeix la comunicació del Saló de la Immersió de Fira de Cornellà.
www.firacornella.com

 

<< tornar

Cartell del Saló de la Immersió
Cartell del Saló de la Immersió