ABBA, WATERLOO, AVUI 6 D'ABRIL

Abba són llegenda al món del pop. Tot just un dia com avui, un 6 d'abril de 1974, ABBA guanyaven amb Waterloo el festival d'Eurovisió a Brighton (Regne Unit). Fa 35 anys. Waterloo és sens dubte la cançó més popular de tota la història del festival. La comercialitat del quartet suec Abba va suposar una autèntica febre a tot el món. Ningú no els oblida. 

https://www.youtube.com/watch?v=3FsVeMz1F5c

 

 

Abba- Waterloo
Abba- Waterloo

 

AL COSTAT DE LES DONES

Avui. Demà i sempre. Des que no podien votar fins que cobren menys per la mateixa feina. Sempre suportant el mesquí assetjament sexual de molts homes des de ben petites. Posem-nos les piles. Que la doni ocupi el lloc que es mereix: exactament el mateix que l’home.I a vegades, superior.
 

Demà dijous  Dia Internacional de la Dona
Demà dijous Dia Internacional de la Dona

 

QUE NO SOY YO

 És Joan Baptista Humet. El seu primer èxit. Les imatges corresponen al 7 de desembre de 1975, “Voces a 45”. Humet és sens dubte l’artista més proper que vaig tenir al món de la música. Ell es va criar a Terrassa i jo hi vaig néixer. Humet tenia molt bon rotllo amb mi i jo amb ell. Possiblement tímid, molt sensible (segur),pausat, amb talent i molt humil. Et trobo a faltar, Juanito. Que no soy yo.

https://www.youtube.com/watch?v=dJw9o78QNgg

Fotograma de l'emissió
Fotograma de l'emissió

 

PÚBLIC DE LA RUA IL.LUMINAT!

Entusiasme entre el públic de la Rua del Carnestoltes de Mataró. Alguns estaven fins i tot il·luminats. Foto feta al Passeig de la Geganta.

Públic de la Rua del Carnestoltes de Mataró
Públic de la Rua del Carnestoltes de Mataró

 

ADÉU, LUCÍA MARTÍNEZ

La vaig conèixer quan presidia el club de fans de Donna Summer. Va venir un dia a visitar-nos a Ràdio Barcelona, al “Caspe Street”. Espavilada, riallera, vital i amb talent pels temes artístics. Ben aviat va ser la meva mà dreta a la ràdio, la meva ajudant a les meves feines de relacions públiques a les discoteques i fins i tot va treballar promocionant artistes a la companyia multinacional EMI. Però no ha tingut una vida fàcil, buscant-se sempre, canviant de nom i no solament de nom. Descansi en pau. La gent de “Caspe Street” estem de dol.