NÚRIA ROCA, SORT!

Fa 18 anys que vaig fitxar Núria Roca per protagonitzar un parell de catàlegs de la marca de roba Miguel Gil. Eren els temps del televisiu “Waku Waku”. Ella va em seduir per la seva bellesa fresca i naturalitat. Vaig tancar ràpid l’acord després d’un dinar amb ella al barrí marítim de La Malva-rosa valenciana.
Ara li desitjo tota la sort del món a TV3. 18 anys després. 

 

El catàleg de Miguel Gil
El catàleg de Miguel Gil

 

UNA TOSCANA DE CINE

Acabat de tornar de la Toscana italiana veig que el cine ha gaudit de la Toscana amb una sèrie de pel·lícules d’èxit. “Bajo el sol de la Toscana” va ser rodada bàsicament a Cortona. “Hannibal” a Florencia amb el psicòpata Hannibal Lecter. La fantàstica “La vida és bella” va tenir a Arezzo com ciutat de referència.”El Paciente Inglés de 1996 a prop de Pienza. I moltes pelis més. Acabo amb la nissaga “Crepúsculo” i “Luna nueva” a Montepulciano. S’ha acabat el bròquil. Ara tocar pencar.

Kristen Stewart a Montepulciano
Kristen Stewart a Montepulciano

 

"HEY", HAURÀ DE PAGAR DRETS D'AUTOR...

Si es confirma que és el “co-autor” d’un valencià que ara té 40 anys. Parlem de Julio Iglesias, “Soy un truhán, soy un señor”. Un bufet d’advocats, segons informa l’Agència Efe, té una proba d’ADN de l’artista que confirma quasi al 100 per cent que l’artista és el pare. “Me olvidé de vivir” només era una cançó. El seu fill Enrique li dirà: “Súbeme la radio”.
 

Julio Iglesias
Julio Iglesias

 

CHARLES AZNAVOUR, UN GENI DE 93 ANYS

Aznavour és un geni que encara fa actuacions per tot el món. El dia 15 de juliol actua al Líban, a Faqra Ruins. El 23 de juliol a Roma. El 13 d’agost a Cagliari. El 9 de desembre a Viena. El 13 de desembre a Paris. I té 93 anys. Aquest cantant i actor va néixer a Paris i és fill de pares armenis. Ha venut 180 milions de discos. Ara viu a Ginebra (Suïssa). S’ha casat 3 vegades i té 6 fills. Ara estic escoltant “Morir de amor”. Aznavour: gran, molt gran. No sé treballar sense música.

 

Una foto de 1956
Una foto de 1956

 

DESCOBREIXO A LA XARXA LES MEVES PÀGINES A "EL GRAN MUSICAL"

De cop i volta descobreixo a la xarxa que aquelles pàgines que jo escrivia titulades “Barcelona Graffiti” a la revista “El Gran Musical” de la Cadena Ser. Eren els anys 80. Es tractava de la revista del llegendari programa radiofònic “El Gran Musical” que es feia des de Madrid i que va començar al 1963 amb el locutor Tomás Martín Blanco. La web “Juke Box. Los años recuperados” té important informació de llistes i revistes de tots aquells anys i molts altres i parlen de mi com a un columnista... sí, també era columnista musical...  
https://jukeboxlosanosrecuperados.blogspot.com.es/ 

Barcelona Graffiti a El Gran Musical
Barcelona Graffiti a El Gran Musical