QUE NO SOY YO

 És Joan Baptista Humet. El seu primer èxit. Les imatges corresponen al 7 de desembre de 1975, “Voces a 45”. Humet és sens dubte l’artista més proper que vaig tenir al món de la música. Ell es va criar a Terrassa i jo hi vaig néixer. Humet tenia molt bon rotllo amb mi i jo amb ell. Possiblement tímid, molt sensible (segur),pausat, amb talent i molt humil. Et trobo a faltar, Juanito. Que no soy yo.

https://www.youtube.com/watch?v=dJw9o78QNgg

Fotograma de l'emissió
Fotograma de l'emissió

 

PÚBLIC DE LA RUA IL.LUMINAT!

Entusiasme entre el públic de la Rua del Carnestoltes de Mataró. Alguns estaven fins i tot il·luminats. Foto feta al Passeig de la Geganta.

Públic de la Rua del Carnestoltes de Mataró
Públic de la Rua del Carnestoltes de Mataró

 

ADÉU, LUCÍA MARTÍNEZ

La vaig conèixer quan presidia el club de fans de Donna Summer. Va venir un dia a visitar-nos a Ràdio Barcelona, al “Caspe Street”. Espavilada, riallera, vital i amb talent pels temes artístics. Ben aviat va ser la meva mà dreta a la ràdio, la meva ajudant a les meves feines de relacions públiques a les discoteques i fins i tot va treballar promocionant artistes a la companyia multinacional EMI. Però no ha tingut una vida fàcil, buscant-se sempre, canviant de nom i no solament de nom. Descansi en pau. La gent de “Caspe Street” estem de dol.
 


 

LA VIDA ÈS EL QUE ET PASSA MENTRE ESTÀS OCUPAT FENT ALTRES PLANS

Vaig trobar aquest missatge en un aparador d'una botiga. I jo ja faig més fotos que els japonesos... M'agrada la frase i és veritat!  

El missatge
El missatge

 

SENSE "NOVEDADES"

Ja ho deia Bob Dylan, els temps estan canviant. On hi havia el cine "Novedades" de Barcelona, davant de Ràdio Barcelona, ara estan en obres. I vindrà un nou Zara i potser un hotel, que sigui l'Hotel California, pels Eagles. 

El que queda del "Novedades"
El que queda del "Novedades"