BUSCAMOS UNA CHICA QUE TENGA INTERÉS EN TRABAJAR

Llegit a una botiga d’Empuriabrava. Queda clar que hi ha noies que no posen interès en treballar quan treballen , i segur que és així. Però també hi ha caps que no saben ni manar ni motivar. És així també. 

El cartell de l'oferta
El cartell de l'oferta

 

COM EL FAR-WEST NO HI HA RES!

M'agrada el poble de Llanars, al Ripollès. Allà vaig descobrir el cap de setmana que hi ha qui va a prendre el cafè amb el cavall. I "l'aparca" al seu costat mentre peta la xerrada amb els amics . I love you Catalonia! I el cavall ben maco!

El cavall de LLanars
El cavall de LLanars

 

JUDITH DIEGO ESTRENA CANAL A YOUTUBE: "OM SHANTI"

El projecte de comunicació especialitzat en medicina complementària i productes ecològics “Om Shanti” s’estrena a Youtube. Fins era un espai radiofònic a Cope Catalunya i ara també està present a la xarxa. Segur que la Judit Diego estarà contenta si hi accediu. És una bona notícia que la periodista nascuda al nostre gabinet tingui projecció "on line".

https://www.youtube.com/watch?v=gcFXAoiHiX4 

Un moment  "Om Shanti"
Un moment "Om Shanti"

 

ABBA, WATERLOO, AVUI 6 D'ABRIL

Abba són llegenda al món del pop. Tot just un dia com avui, un 6 d'abril de 1974, ABBA guanyaven amb Waterloo el festival d'Eurovisió a Brighton (Regne Unit). Fa 35 anys. Waterloo és sens dubte la cançó més popular de tota la història del festival. La comercialitat del quartet suec Abba va suposar una autèntica febre a tot el món. Ningú no els oblida. 

https://www.youtube.com/watch?v=3FsVeMz1F5c

 

 

Abba- Waterloo
Abba- Waterloo

 

AL COSTAT DE LES DONES

Avui. Demà i sempre. Des que no podien votar fins que cobren menys per la mateixa feina. Sempre suportant el mesquí assetjament sexual de molts homes des de ben petites. Posem-nos les piles. Que la doni ocupi el lloc que es mereix: exactament el mateix que l’home.I a vegades, superior.
 

Demà dijous  Dia Internacional de la Dona
Demà dijous Dia Internacional de la Dona