CIRQUE DU SOLEIL

Le Cirque du Soleil: L’espectacle total!
És la tercera vegada que veig un espectacle del Cirque du Soleil. I com m’han agradat tots ! Són l’espectacle total. Un sentit escènic fantàstic…música en viu .. llums… acrobàcies infinites… sentit de l’humor… vestuari... ritme.. creativitat...i desenes d’ artistes entrant i sortint contínuament...  El divendres vaig assistir amb la family a l’estrena de Corteo (les ampolles d’aigua tenen un disseny de nota !) i a tots ens va entusiasmar. Le Cirque du Soleil és el Barça dels espectacles :) A més a més vaig poder xerrar amb vells amics com el conseller Mena o l’alcalde de Barcelona... ells també hauran de fer salts... i no ho tenen fàcil...
 

Corteo
Corteo

 

El SENYOR DAVIES DE "EL JOC DEL SEGLE" DE TV3

 La notícia no l’he vist pràcticament i va passar el 2 de desembre. El popular Julian Grange Davies (el senyor Davies) ja ha acabat la seva partida. I ho dic amb el cor encongit. Nascut a Guinea Equatorial, va ser el primer negre que va parlar català per la tele , com ell deia sempre. A TV3 li va arribar la popularitat: “Al pot del programa han anat a parar…”, i ho deia amb aquells ulls juganers i amb aquella pronúncia tan personal del català … Jo he rigut molt amb el Julià: als passadissos de TV3, pel carrer o a un restaurant. Vivia la vida molt intensament, i deia de mi que era un antic. Era un home molt de la nit, i sempre afalagava les dones que tenia al costat. 59 anys. Julià, osti, nen, per què has marxat?
 

El senyor Davies
El senyor Davies

 

LA JUSTÍCIA NO CANVIA...

Per motius professionals vaig estar fa dies a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i L’Hospitalet. Recordo com Núria de Gispert (ara Presidenta del Parlament de Catalunya ) va impulsar la construcció de la Ciutat de la Justícia, i com jo vaig anar a preparar la presentació a la premsa dels terrenys on s’ubicaria. Però certament, aquest no és el tema… He tornat a la Ciutat, no directament per mi, i m’he trobat amb una secretària judicial parlant en castellà (com sempre) i amb un títol honorífic de relacions públiques atesa la seva cordialitat :) Per què no saben encara que som a Catalunya? Per què no saben que són al nostre servei? Per què s’obliden que els paguem els ciutadans i ciutadanes? És ben cert que no tothom és igual, però l’Administració de Justícia no canvia… i es pensen que “no són d’eixe món”. No és just.

Una imatge de la Justícia
Una imatge de la Justícia