LA PORTA DELS SOMNIS

Avui han estat a L’Estand d’Onda Rambla-Cadena Punto Radio els tres components del grup de pop-rock “La Porta dels Somnis”. La Virginia i els germans Jaume i Oriol són de Sant Cugat i van començar fent versions d’Areta Franklin , Tina Turner, Queen, Joe Cocker...

Porten 5 anys de carrera discogràfica i graben els seus treballs en català i en castellà. Fan un pop-rock amb força i les seves cançons tenen melodies que entren molt bé, arranjaments interessants i la gran veu de la Virginia, que s’ha sorprès quan li he preguntat si van a missa al Monestir de Sant Cugat.

L’Estand és un programa de fires i festes, però jo mai renuncio a la música, seria renunciar a la meva essència, i crec que el programa ho agraeix, perquè la música fa de bàlsam que va donant pas als diferents moments del programa.
M’agrada trobar-me amb gent jove de la música que té talent i que sap connectar. Irremediablement recordo aquella fantàstica època de Caspe Street a Ràdio Barcelona quan Mecano eren uns nens i venien des de Roger Hodson de Supertramp a Eddy Grant o Boney M a l’estudi. Temps era temps.

http://www.lapuertadelossuenos.cat/


 

GABINO DIEGO I ALGUIEN VOLÓ SOBRE EL NIDO DEL CUCO

La majoria d’artistes transmeten una imatge diferent de la que projecten a la tele, al teatre o al cine. Ells interpreten uns personatges i després fan d’ells mateixos. Lògic. Normalment, la gent del carrer espera que siguin una prolongació del personatge televisiu o del seu paper més popular al cine o al teatre, i habitualment no es així.

És possible que en el cas de Gabino Diego ningú esperi que faci de “Cuco” de Torrente-2 però segur que espera que sigui molt divertit. A L’Estand d’Onda Rambla-Cadena Punto Radio vaig entrevistar a Gabino Diego, i normalment a la ràdio són bastant com són, no s’amaguen ni volen aparentar.
 Gabino és un apassionat de la música, va fer un curset de disc-jockey a la ràdio. En el seu espectacle “Una noche con Gabino” sona la fantàstica “Wouldn't it be nice” de The Beach Boys,  la cançó que obra i tanca l’espectacle. Y també s’escolten Dion and the Belmonts. Y ell es vesteix còmicament d’Elvis Presley y canta.
 Ah, Gabino Diego va en transport públic. A Tarragona, a dalt d'un tren,  un personatge semblant a Cuco li va dir “Anda la hostia, te pareces mucho a Cuco de Torrente, pero no lo eres...no....el está más flaco y tu estás más gordo”. A Gabino Diego li agrada molt anar de botigues, i si està deprimit encara més. Gabino Diego no és un personatge tremendament divertit, però dóna molt joc si s’adona que l’entrevista no és convencional i a mi em va agradar, fins i tot va fer de Cuco...

Gabino Diego entrevistat per Xarli Diego
Gabino Diego entrevistat per Xarli Diego