SERRAT I LLACH: QUEVIURES, CANSALADERIA I XARCUTERIA

I és que a Mataró he anat a topar amb la botiga Queviures Lluís Llach i també amb la Cansaladeria i Xarcuteria Serrat. Dos molt bons establiments, segur que hi ha seguidores i seguidors “serratians” i del Llach. Ja no cal triar: pots anar a comprar a les dues botigues!  

Cansaladeria i Xarcuteria Serrat
Cansaladeria i Xarcuteria Serrat

 

ADÉU, JOHAN CRUYFF, ADÉU

El càncer no s’atura... Ha mort Johan Cruyff als 68 anys. Un referent del futbol mundial, amb ell va començar el gran Barça... Amb ell va començar tot. Un home especial, que em va concedir una entrevista quan jo tenia 16 anys i treballava en esports a Radio Reloj de Radio España de Barcelona amb José Luis Fernández Abajo. Entrevista que em va copiar un espavilat que treballava pel diari Dicen.
A la foto surto jo al costat del Johan i de Ronald Koeman, els cantants Syreeta i Billy Preston , i el manager europeu del Billy.És una de les fotos que hi ha a casa meva...Música i futbol.
Adéu, Johan, adéu.

Aquesta és la foto
Aquesta és la foto

 

FLAVIÀ

Em truca El Suplement de Catalunya Ràdio abans de les 9 del matí per demanar-me a Paco Mir de Tricicle perquè s’ha mort Carles Flavià, així me n’assabento de què Flavià ens ha deixat. Amb un article de Manuel Fuentes al Periódico ja intuïa que Flavià s’apagava. Quan jo veia per feina a Flavià sempre em semblava molt divertit i molt vitalista, sempre estava de conya. El vaig conèixer quan era manager de la gran Orquestra Plateria i aterrava per Ràdio Barcelona. Li va fer una gran entrevista a Barcelona Televisió a Edith Salazar, la infermera de Forever Young, quan nosaltres promocionàvem la comèdia musical de Tricicle. Flavià: un somriure més que s’ha apagat.
 

Carles Flavià
Carles Flavià

 

BILLY PRESTON VA SER ARTISTA MEU!

La foto es fantàstica: George Harrison; Billy Preston, Ron Wood i Mick Jagger . Billy Preston va tocar amb els Beatles i els Rolling Stones, i amb mig món. El vaig portar de promoció a Espanya quan jo era director de la meva pròpia companyia de discos i vaig voltar per les teles també amb els seus managers: un americà i l'altre holandès. Era un nen gran i un artista enorme. Tinc una meravella inèdita en cassette: Billy Preston cantant en castellà amb una noia que no sé qui és. Amb Syreeta va gravar aquella fantàstica balada: With you i’m born again ( Amb tu he nascut de nou). Vaig portar en un altre viatge als dos a cantar a TV3 la canço. Billy, no oblidaré el teu talent i les anècdotes que vaig viure amb tu al costat.

4 fantàstics
4 fantàstics

 

MARI CRUZ SORIANO Y LOS QUE AFINAN SU PIANO

Els noms dels grups m'encanten si són originals. "Mari Cruz Soriano y los que afinan su piano" després es van dir "Siniestro Total", un grup de culte format a Vigo el 1981 i que encara són ben vius. Aquí la portada de la maqueta dels seus orígens.Recordem que Mari Cruz Soriano va ser presentadora de televisió i pianista, i es va casar amb el ex-ministre Juan Alberto Belloch. 

Portada de la maqueta
Portada de la maqueta