PARA GUSTOS, COLORES

A l’Escola Pia Santa Anna de Mataró han posat a la barana d’un dels seus edificis aquesta constel•lació d’ampolles de colors plenes d’aigua. I totes les baranes estan igual! Colours. M’agrada! 

Detall de la barana
Detall de la barana

 

LES SIRENES DE MATARÓ!

Anava jo a buscar pinso pels agapornis quan de sobte em trobo amb la celebració de la Copa de la Reina i la Copa europea Len Trophy de waterpolo guanyades per les noies del La Sirena- C.N. Mataró.
M'agrada que les campiones siguin de la meva ciutat, Visca Mataró! 

Les campiones i l'alcade al balcó
Les campiones i l'alcade al balcó

 

AL COSTAT DE LA MEVA "JEFA"

 Sóc al Parlament de Catalunya a la presentació del llibre de la ex-presidenta Núria de Gispert, que explica la seva evolució fins l'independentisme. A la taula hi ha també la presidenta Carme Forcadell i el professor J.B. Culla. Amb Núria de Gispert vaig aprendre la comunicació política, gràcies per la seva enorme confiança.

Un moment de la presentació al Parlament de Catalunya
Un moment de la presentació al Parlament de Catalunya

 

¡QUÈ PENA TENA!

S'ha mort Manolo Tena (Una víctima més del càncer). Manolo Tena ens va regalar un dels millors àlbums de la "movida madrileña" , a mi m'encanta! Al seu moment vaig entrevistar Manolo Tena per aquest treball. Ex-cantant dels grups Cucharada i Alarma, llàstima que el seu talent no va tenir continuïtat per temes de salut motivats per aficions perilloses.
 

Manolo Tena- Sangre española
Manolo Tena- Sangre española