CHARLES AZNAVOUR, UN GENI DE 93 ANYS

Aznavour és un geni que encara fa actuacions per tot el món. El dia 15 de juliol actua al Líban, a Faqra Ruins. El 23 de juliol a Roma. El 13 d’agost a Cagliari. El 9 de desembre a Viena. El 13 de desembre a Paris. I té 93 anys. Aquest cantant i actor va néixer a Paris i és fill de pares armenis. Ha venut 180 milions de discos. Ara viu a Ginebra (Suïssa). S’ha casat 3 vegades i té 6 fills. Ara estic escoltant “Morir de amor”. Aznavour: gran, molt gran. No sé treballar sense música.

 

Una foto de 1956
Una foto de 1956

 

DESCOBREIXO A LA XARXA LES MEVES PÀGINES A "EL GRAN MUSICAL"

De cop i volta descobreixo a la xarxa que aquelles pàgines que jo escrivia titulades “Barcelona Graffiti” a la revista “El Gran Musical” de la Cadena Ser. Eren els anys 80. Es tractava de la revista del llegendari programa radiofònic “El Gran Musical” que es feia des de Madrid i que va començar al 1963 amb el locutor Tomás Martín Blanco. La web “Juke Box. Los años recuperados” té important informació de llistes i revistes de tots aquells anys i molts altres i parlen de mi com a un columnista... sí, també era columnista musical...  
https://jukeboxlosanosrecuperados.blogspot.com.es/ 

Barcelona Graffiti a El Gran Musical
Barcelona Graffiti a El Gran Musical

 

EL FUTUR DE LA FÓRMULA 1 Ó DE LA 3

Tres nens aprofiten aquest camí de Cantonigrós (Osona) per agafar velocitat amb el seu vehicle de fusta. A més a més, de pas, han programat una foto amb la seva càmera que és per terra, al mig del camí El vehicle passa pel damunt de la càmera però abans ja ha fet la foto a tots tres! Espavilats!

 

Els tres amb el seu vehicle de fusta
Els tres amb el seu vehicle de fusta

 

AQUEST DIJOUS 15 GENERACIÓ DE MERDA PER NOMÉS 15 EUROS AL TEATRE GAUDÍ DE BARCELONA

Aquest dijous, 15 de juny, a les 20:45 h, la comèdia musical Generació de Merda (per cert, és collonuda!), celebrarà anticipadament les 1.000 funcions! Un dia o altre hi arribaran segur, però com que no tenen paciència (són una generació de merda) ho celebren ja. Serà una funció amb moltes sorpreses i que no deixarà indiferent a ningú! Nosaltres des de Xarli Diego Comunicació intentem no fer una comunicació de merda :)
Entrades ja a la venda per ATRAPALO!
Lloc : Teatre Gaudí. Metro : Joanic (L4), Sagrada Família (L5 i L2), Dos de Maig ( L5)
Bus: H8, 20,45,47, V21, 19,92, N4

Aquí teniu una promo: 

https://www.youtube.com/watch?v=Z2iknJL3o8Y&feature=youtu.be 

Actrius i actors de Generació de Merda
Actrius i actors de Generació de Merda

 

CREMA ANTIMEDUSES!

No es tracta d’un producte que promocionen nosaltres. Senzillament, he rebut la informació com a periodista ja que demà dijous hi ha la presentació de la crema aprofitant que és el Dia Mundial dels Oceans. L’investigador Amit Lotan presentarà a la Ciudad de las Artes y las Ciencias de  València aquest crema anomenada Safe Sea. A més a més és un protector solar que repel·leix la picadura de les meduses a partir del sistema d’injecció de la toxina del propi animal marí i de la substància química que protegeix el peix pallasso contra les seves picadures. Es veu que una nadadora posarà el seu braç a un petit aquari habitat per meduses. Auguru gran èxit al producte si funciona, és clar. 

Foto La Vanguardia
Foto La Vanguardia