ÉS EL GUERRA!

Fantàstica actuació del dominicà Juan Luis Guerra ahir a la nit en un ple Palau Sant Jordi de Barcelona . 12 músics i 2 veus de suport. Nit tremenda de ball amb un Guerra que té 58 anys i ha venut més de 20 milions de discos. Bachata, merengue, salsa... incommensurable. Des de La bilirubina a Todo tiene su hora (el seu últim èxit). 

Un moment de l'actuació. Foto Mònica.
Un moment de l'actuació. Foto Mònica.

 

NÚRIA DE GISPERT, UN EXEMPLE

Jo he treballat des de la independència  professional com a assessor de comunicació de l’actual presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, als Departaments de Governació, Justícia, i Justícia i Interior de la Generalitat de Catalunya. Mai em va demanar que em fes d’Unió i em va deixar treballar amb llibertat. És una gestora molt eficaç, i una lluitadora a la vida i a la política. No s’ha conformat en quedar-se a un partit no independentista i ha invocat l’esperit de Carrasco i Formiguera per demostrar que Unió Democràtica de Catalunya ha abandonat les idees del seu fundador.
Avui Núria de Gispert ha presentat a la Sala Barts, juntament amb Antoni Castellà i Joan Rigol ( i moltes altres persones) el partit Demòcrates de Catalunya, nascut de la plataforma Hereus del 1931.
El meu reconeixement a la seva valentia política, i dir-li que ha estat un honor treballar frec a frec amb una dona com ella. Gràcies, presidenta!
 

Foto Efe
Foto Efe