JORDI FERRER POCH

Jordi Ferrer Poch serà enterrat avui a L’Escala. Va néixer a Tona fa 49 anys. Per a mi era una amic entranyable i “el noi de Tona”. Quan jo començava a la ràdio, als 15 anys, a Ràdio Vic, ell era el meu ajudant fidel. Quantes vegades vaig anar amb ell a casa seva, a Tona. Quantes vegades em va demostra el seu gran afecte i la seva amistat. Ara marxo a L’Escala per dir-li adéu. L’últim adéu. Va lluitar tota la vida perquè li editessin un joc sobre el Barça, es va convertir en la seva gran obsessió. Va formular milers de preguntes sobre el Barça. Ara, hauré d’escriure-les jo. Fins a sempre, amic! Et prometo escriure alguna pregunta!

El Jordi
El Jordi

 

M'AGRADA LA COCO

Ahir dissabte va visitar L’Estand, la meva hora setmanal a Onda Rambla-Punto Radio, la coreògrafa Coco Comín. No em fascinava la imatge que desprenia ella a la tele, a Operación Triunfo, formant part d’un jurat molt peculiar. Però a la ràdio, i en la distancia curta, m’agrada la Coco. Sempre he sabut que era una gran coreògrafa, però he descobert el seu encant personal ple d’elegància i glamour. També l’he vist especialment sincera “A la meva edat ja no em tallo” em va dir. I en va explicar que Fred Astaire ha estat el ballarí més gran però que Ginger Rogers no era la millor. També ens va dir que “ A Operación Triunfo ho vaig passar fatal perquè mitja Espanya m’aclamava i mitja m’odiava”. També que “ A Barcelona es treballa amb més qualitat que a Madrid pel que fa a la dansa i a moltes més coses”.
He tingut tota la sensació que ha passat per L’Estand algú que estima molt la seva feina, que és molt catalana, que diu les coses pel seu nom, i que destil•la una classe que ja no s’estila. M’agrada la Coco.
www.cococomin.com
 

Coco Comín
Coco Comín

 

EL MÈTODE VIOLAN

Fa temps que tenia castigat “El blog del bloc”. Però tinc atenuants: les vacances i les ganes de no tenir ganes de fer el que ja faig la resta de l’any. I ja veig que sóc un home d’illes: les Balears i les Canàries ocupen el top de les meves vacances i de la meva gent. Aquest any he estat a Mallorca (i a l’imprescindible Costa Brava).
Parlant d’illes, l’amic periodista i professor de Comunicació Miquel Àngel Violan ha viscut molts anys a Palma de Mallorca, ja que era el responsable de Comunicació de la cadena hotelera Riu, que té la seva seu a Palma. La primera conversa que vaig tenir amb Miquel Àngel Violan va ser sobre el món del periodisme i la comunicació, i si era interessant passar de treballar als mitjans al món de la comunicació. Devia anar bé la conversa perquè anys després tots dos treballem en comunicació, encara que en vessants diferents.
Violan sempre m’ha semblat un ciutadà honest, un periodista honest i un amic honest. I és intel•ligent . Tot plegat el fa una persona amb més crèdit que els bancs. Acaba de publicar el llibre “El Mètode Guardiola” i m’ha permès escriure-hi un dels epílegs. Una vegada més cuida a la gent que estima: és el Mètode Violan.
 

Miquel Àngel i Xarli amb el llibre a Onda Rambla- Punto Radio
Miquel Àngel i Xarli amb el llibre a Onda Rambla- Punto Radio