L'ESTAND I GEORGE CLOONEY

L’Estand, el programa de les fires, que emet setmanalment Onda Rambla -Cadena Punto Radio (dissabtes a les 12.05) , envia cada setmana un e-mail original i divertit a la gent de les fires de Catalunya perquè sàpiguen de què va el programa, perquè coneguin, en definitiva, els seus continguts. Els destinataris són tots aquells que es mouen en l’entorn de les fires: tècnics de fires, caps de comunicació,  directors, regidors, proveïdors firals...

Hem aconseguit que aquest e-mail sigui una prolongació del programa i tingui el seu  mateix esperit.
En aquesta línia, hem fet una felicitació nadalenca diferent que sembla ha estat ben rebuda per la gent de les fires...Bon Nadal a tots!
www.ondarambla.es
lestand@ondarambla.com
 

La felicitació de  L'Estand
La felicitació de L'Estand

 

GUARDIOLA

T’agradi o no t’agradi el futbol,  Pep Guardiola és un exemple. I siguis o no del Barça, Guardiola és un exemple. És un exemple de talent, de passió per a la feina, d’intensitat, d’ambició positiva, d’esforç, de treball en equip, de motivació... Guardiola és un autèntic crack. Aquest noiet de Santpedor que ha guanyat 6 títols a l’any 2009 (tots els que podia guanyar) ha fet història amb un equip amb molt talent i molt motivat. I pensar que no havia entrenat mai a un equip de primera!  Amb gent feta a la Masia. Amb gent de Terrassa, de La Pobla de Segur, de Ciutat Badia, de L’Hospitalet ...i de Rosario...i de Fuentealbilla... No m’estranya que a les escoles de negocis el posin com a model de gestor fantàstic de recursos humans.

El meu amic  Miquel Àngel Violán, periodista i formador,  ha preparat un llibre sobre Guardiola que ja és a punt de ser publicat. Vaig assistir a Esade a una brillant conferència de Miquel Àngel Violán sobre Guardiola i els seus valors. A més a més m’ha encarregat un dels tres pròlegs del seu llibre, ai caram. Ah, i Guardiola és humanitat: molt tendre la imatge plorant a Abu Dhabi, després de la final del Campionat Mundial de Clubs .
www.fcbarcelona.es

Guardiola i el seu Barça- Foto El Mundo Deportivo
Guardiola i el seu Barça- Foto El Mundo Deportivo

 

LES VOLTES DE JORDI COLOMINAS DE FIRA TÀRREGA

Jordi Colominas, director artístic de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, em va explicar fa unes setmanes que li van proposar el càrrec per telèfon, quan circulava en cotxe per la Plaça Espanya de Barcelona, fa uns quatre anys.
 

El seu interlocutor li va dir que aturés el cotxe, que li ha anava a fer una proposta important. Jordi Colominas, enlloc d'aturar el cotxe, va començar a donar voltes amb el cotxe com un boig per la Plaça Espanya, atabalat per l'emoció del moment. Una proposta tan rodona com la Plaça.

M'ho va explicar a L'Estand, el programa de les fires que presento a Onda Rambla-Cadena Punto Ràdio.

A Jordi Colominas, el conec dels seus temps amb Comediants i d'una exposició de Comediants al Museu de Joguets i Autòmats de Verdú. Xarli Diego Comunicació va promocionar-la per encàrrec del meu amic Manel Mayoral i la seva família.

jordicolominas.blogspot.com

www.firatarrega.com

www.ondarambla.es

www.mjoguetsautomats.com

Jordi Colominas, director artístic  de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega
Jordi Colominas, director artístic de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega