Xarli Diego, nascut a Terrassa el 23 de novembre de 1956, va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de finals de l’any 1979 va començar a presentar i dirigir el llegendari programa musical “Caspe Street” de Ràdio Barcelona (Cadena SER). Prèviament, Xarli Diego es va anar fent professional bàsicament a Olot , Vic i sobretot a Manresa.En una altra etapa va presentar i dirigir un magazine generalista d’èxit “Por mí que no quede” a Antena 3 Ràdio Catalunya (1993). Va col·laborar amb la revista “El Gran Musical”, “La Guia del Ocio” o el diari manresà “Regió 7”.

La seva creativitat l’ha permès sempre estar davant i darrere. Així va ser guionista del venerat programa d’humor “Ahí te quiero ver” de TVE presentat per Rosa Maria Sardà (Honorato...) o assessorar l’exitós “No passa res” de La Trinca a TV3. Va ser el presentador dels sortejos de la Lotto 6/49 durant 3 anys a TV3 i també presentador del “Joc del Segle” ( 1991-1993) , el seu moment més àlgid de popularitat juntament amb “Caspe Street”. .

 

Després va dirigir dues companyies discogràfiques. I va encetar la seva etapa més executiva: va ser nomenat director general de Comunicació del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment va crear el seu propi gabinet de Comunicació: Xarli Diego Comunicació (1997) des d'on on exerceix com a cap de premsa de Tricicle, entre d'altres tasques. Xarli Diego també ha estat professor convidat de diferents màsters de Comunicació.