Les presentacions del mes de setembre

TARRAGONA, LLEIDA, TORTOSA I AMPOSTA

Quatre grans ciutats, quatre grans presentacions del mes de setembre

El 13 de setembre 2019 es va fer a La Llibreria La Capona de Tarragona, a dos quarts de vuit d'aquell divendres. Amb molt de públic i amb la presentació del periodista de SER Catalunya i Ràdio Reus, Jordi Cartanyà. Van ser-hi presents l'expresident i fundador de l'Ateneu de Tarragona, Antoni Panadès. I també el president actual, Jordi Freixa.

A Lleida es va presentar el llibre "Gràcies per la música!" al Cafè del Teatre el dia 26 de setembre a les 20 hores. Amb presentació del director de Lleida TV, Santi Roig. Van acompanyar-nos a la taula Eulàlia Pagès, directora d'Editorial Pagès i el regidor de Ciutat i Cultura de l'Ajuntament de Lleida, Jaume Rotllan. Entre el públic molts amics com el Mag Xule o la periodista Dolors Massot, o el periodista musical Javier de Castro, director de la col·lecció de música d'Editorial Milenio. Va posar el toc musical interpretant fantàsticament dues cançons el cantant lleidatà Lluís Sánchez.

Pel que fa a Tortosa, l'acte es va celebrar a la Llibreria La 2 de Viladrich. Entre els assistents Daniel Arasa, periodista i escriptor. Va ser el divendres 27 de setembre a les 20 hores. I a les 12 hores de l'endemà presentació a Amposta, Espai Cultural Guaix, on va ser present i va dirigir unes paraules la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí. També va assistir-hi l'exregidor Lluís Pallarés. Les presentacions de Tortosa i Amposta es van fer amb el suport d´Imagina Ràdio. El presentador a les dues ciutats va ser el director d'antena d'Imagina Ràdio, Dídac Tomàs. Gràcies des d'aquí a tots els que ens van donar suport en aquestes presentacions. Gràcies per la música!

Tarragona

Aquesta llibreria de la Casa del Llibre està situada al bell de la ciutat de Barcelona. Ull que n'hi ha d'altres a la ciutat, i una altra especialment cèntrica.

Aquesta presentació tindrà presentador/entrevistador i autor o tindrà més al.licients. Aquest és un secret molt ben guardat. Segur que hi haurà cançons però hi haurà cantants? La resposta el dia 24 de maig.

UN TOUR INOLVIDABLE I SEMPRE GRÀCIES A LA MÚSICA!
Amb Jordi Cartanyà a la Llibreria La Capona
L'ajuntament, l'editorial i la premsa... a Lleida
Canta Lluís Sánchez, i ens ho mirem amb Santi Roig de Lleida TV
Tortosa, amb el periodista i escriptor Daniel Arasa
Amb el Dídac Tomàs d'Imagina Ràdio, el meu presentador a Tortosa i Amposta
Amb Inés Martí, regidora d'Ensenyament i Cultura d'Amposta
El llibre! l