El 24 de maig a la Casa del Llibre

Primera presentació de "Gràcies per la música!" a Barcelona. Amb Antoni Bassas de presentador.

El llibre de Xarli Diego, "Gràcies per la música!" ha tingut la presentació que es mereix: a la Rambla de Catalunya, número 37 de Barcelona. 19.30 hores del divendres 24 de maig, a la "Casa del llibre", una enorme llibreria amb una sala de presentacions somniada i envoltada de natura en estat pur.

Tarda de pluja. Tarda de vaga de metro. Però malgrat tota la sala d'actes es va omplir de gom a gom. Una tarda plena d'emocions, de retrobaments, de records, de nostàlgia, d'il·lusió... Antoni Bassas va ser el presentador ideal per la seva agilitat mental i capacitat de connectar amb el públic. Allà van ser-hi: Jeanette; Lorenzo Santamaría; Enric Milián de Santabárbara; Álex de la Nuez de Zombies y Álex y Cristina; Carles Sans de Tricicle; el gran Justo Molinero; Albert Malla; Núria de Gispert, expresidenta Parlament de Catalunya; Maria Eugènia Cuenca, exconsellera de Governació de la Generalitat de Catalunya. També Carles Ferrús, exdirector de TV3; el periodista Josep Lluís Merlos, el periodista musical Miquel Jurado d'El País; el radiofonista Manolo Garrido;Irena Veres, director general del St. Petersburg Festival Ballet. I no podien faltar Maikel Ripoll, el tècnic de so de "Caspe Street" i Manolo Montoya (el montador musical) que ara és el seleccionador nacional d'handbol de Romània. I la family, i antics oients, i amics i públic... Una tarda tremendament emocionant per tothom!

Foto per a la història a La Casa del Llibre de Rambla de Catalunya de BCN

Aquesta llibreria de la Casa del Llibre està situada al bell de la ciutat de Barcelona. Ull que n'hi ha d'altres a la ciutat, i una altra especialment cèntrica.

Aquesta presentació tindrà presentador/entrevistador i autor o tindrà més al.licients. Aquest és un secret molt ben guardat. Segur que hi haurà cançons però hi haurà cantants? La resposta el dia 24 de maig.

EL DIVENDRES 24 DE MAIG VA SER UNA TARDA EMOCIONANT PER TOTHOM. INOBLIDABLE. AMB VÍDEOS, CONFESSIONS, ENTREVISTES, FOTOS...
Ple!
Els tres!
El gran Carles Sans de Tricicle...
L'arribada de Núria de Gispert
Amb l'editor Lluís Pagès
Justo Molinero amb l'autor
Els llibres