El cantant italià Al Bano Carrisi ha escrit el pròleg del llibre

Així és. No ens estem de res. El cantant internacional AlBano ha escrit una de les parts més emblemàtiques d'un llibre: el pròleg. AlBano va ser entrevistat al programa "Caspe Street" de Ràdio Barcelona per Xarli Diego acompanyat de Romina Power, la seva dona en aquells moments i parella artística també. Va ser pel llançament de l'àlbum "Sharazan" l'any 19821

AlBano és un dels artistes italians més admirats a tot el món. La seva veu inconfusible i la innegable atractiu que suposava cantar amb Romina van suposar un bon grapat de hits: "Arena blanca, mar azul": "Siempre, siempre", "Felicidad" i alguns altres més. En solitari AlBano també és un cantant molt respectat.

Una foto recent d'Albano

AlBano ha actuat recentment a països com Rússia i Austràlia, tot just amb Romina. Vol deixar les actuacions en directe, però no està clar que s'hagi retirat. AlBano té un gran afecte per Espanya i Catalunya perquè ha actuat moltíssimes vegades i ha gaudit de la seva gent.

ALBANO I ROMINA POWER VAN VISITAR "CASPE STREET" L'ANY 1981 AMB "SHARAZAN". "VA SER UNA ENTREVISTA MOLT DIVERTIDA" DIU XARLI DIEGO.
Albano i Romina Power han estat una parella d'èxit internacional